Шестиметрова вирва, обстріли та поранені. Всі подробіці 208-го дня війни на Дніпропетровщині

рез1

У понеділок, 19 вересня, 208-й день війни на Дніпропетровщині було неспокійно. Під ворожі обстріли потрапили три райони області, повідомляє Gorsovet.

Рано вранці окупанти вдарили по Павлоградському району на межі з Донеччиною. На місці обстрілу рятувальники виявили 6-метрову воронку і уламки від боєприпасу. Ніхто не постраждав, було пошкоджено лінію електропередач. Наразі люди зі світлом. Також вранці та надвечір окупаційні війська рф вгатили по Криворізькому району. 

В Зеленодольській ТГ внаслідок обстрілу постраждала жінка 58 років: вона дістала уламкове поранення грудної клітини. Перебуває в лікарні в стані середньої тяжкості. Прилетіло у Криворізький район і надвечір. Попередньо - минулося без жертв, - розповів голова Дніпропетровсбкої облради Микола Лукашук.

Під ворожим обстрілом була й Нікопольська громада. Окупаційні війська рф вкотре вдарили по самому Нікополю зі ствольної артилерії. Там пошкоджено спорткомплекс, приватний будинок, лінію електропередач. Постраждалих немає.

Попри все маємо й хорошу новину: вдень в небі над Кам‘янським районом наші сили ППО збили безпілотник окупантів. Дякую українським захисникам! - додав Лукашук.

Нагадаємо, ми писали, що відомо про вибух, який пролунав сьогодні у Кривому Розі.