Що несе мешканцям Дніпра новий Місяць та ретроградний Меркурій

mycollages-2024-08-03t103011.297

У неділю, 4 серпня, нас чекає суттєва астрономічна подія – останній цього літа новий Місяць. Він прийде у знаку Лева о 14:13 за Києвом і задасть тон на наступні чотири тижні. А вже з 5 серпня розпочнеться період ретроградного Меркурія. “Наше місто” розбирається, що це означає для нас і як підготуватися до цих астрологічних явищ.

Новий Місяць у Леві

Це час для нових починань, особливо в творчих проектах та особистому житті. Леви – це лідери, тому цей Новий Місяць надихне нас на самовираження та впевненість у собі, вважає український астропсихологиня Анна Осипенко. За її даними, наступні чотири тижні – це відмінний час, щоб поставити перед собою нові цілі та почати працювати над їх досягненням.

Ретроградний Меркурій

Ретроградний Меркурій завітає до нас на 23 доби – з 5 по 28 серпня. Астропсихологиня вважає, що це особливий період і той хто знає що це – використовує його на свою користь. 

Ретроградний у перекладі з латинської означає «рухається назад». І ретроградність планети – це коли вона з нашої точки зору, з Землі, ніби починає йти назад і проходить повторно певний відрізок зодіаку. Її звична енергетика змінюється. Астрологія показує що такі періоди впливають на всіх нас, – пояснює Анна Осипенко.
Вона додає, що Меркурій – це інтелект, спілкування, обмін інформацією, мовлення. Всі соціальні процеси в період його ретроградності пригальмовуються, а деякі можуть і відкотитися назад. Можливі помилки, прорахунки.

В такий час не рекомендується розпочинати нові справи у різних сферах життя, адже вони не матимуть очікуваних результатів. Підписання документів, старт проектів, реклами, відкриття ФОП, дорогі покупки, особливо техніки, одруження – все це ліпше перенести на пізніше, – радить астропсихологиня.

Що робити і чого уникати

Відкласти важливі рішення та великі покупки.
Перевіряти всю інформацію кілька разів.
Повернутися до незакінчених справ.
Приділити час саморозвитку та відпочинку.

Як поєднати Новий Місяць і ретроградний Меркурій

Поставте нові цілі, але не поспішайте з їх реалізацією.
Перегляньте свої старі плани та ідеї.
Приділіть час самоаналізу та саморозвитку.
Створіть атмосферу спокою і гармонії навколо себе.

Серпень – це місяць контрастів. З одного боку, Новий Місяць у Леві надихає нас на нові починання, з іншого – ретроградний Меркурій закликає до обережності та переосмислення. Головне – знайти баланс і використовувати енергію цих астрологічних подій собі на користь.