Що відомо про ситуацію у Павлограді: відео

20220531105443_IMG_3530

Ситуація у Павлограді стабільна та контрольована. Усі підприємства (комунальні, промислові, заклади охорони здоров’я) працюють у штатному режимі, пише Горсовет.

Крім того, Павлоград приймає переселені промислові підприємства з міст, де ведуться активні бойові дії. Таких у місті працює вже три. 

Щодо переселенців, то ми продовжуємо їх приймати, однак наразі їхня кількість зменшилась. Буває, що в день приїжджає до 20 людей, а буває до 50 – це залежить від ситуації на фронті. Тим, хто офіційно в нас зареєстрований, а з 24 лютого це майже 7 706 осіб, ми допомагаємо працевлаштуватись. Створюємо додаткові робочі місця в наших комунальних підприємствах, у нас є такі, як «Павлоградвугілля», в яких понад 300 вакантних місць, – зазначив Павлоградський міський голова Анатолій Вершина.

Крім цього, очільник міста закликає до висаджування на власних городах та дачах овочів та фруктів, адже таким чином у непростий час можна допомогти продовольством собі та іншим. 

Багато хто забув про дачі та городи, але зараз це дуже важливо. Ми також введемо частіші графіки транспорту, аби люди змогли дістатись дач. До речі, вже є ті, які відгукнулись та активно вирощують овочі та фрукти, – додав Анатолій Вершина.

Раніше ми писали: Що відомо про ситуацію у Криворізькому районі Дніпропетровщини