Штаб взаємодопомоги Громадської ради приймає звернення жителів Дніпра та направляє їх комунальникам

IMG_20230316_124122_557

Мешканці вулиці Калинова скаржилися на комунальні проблеми не один рік. Останню надію на допомогу поклали на Штаб взаємодопомоги Громадської ради. Там заявку дніпрян швидко направили до комунальників. Вже за кілька днів усі проблеми було вирішено.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу "ДніпроTV".

Оголена арматура та розбита бетонна плита – саме так ще декілька днів тому виглядав каналізаційний люк у дворі Калинової, 108. Замість цього жахіття комунальники встановили новий, полімерний.

«Я в цей будинок в’їхала в 2010 році, і з того часу так і було. Була тоненька металева пластинка і поверх неї лежала плита, яка один раз повністю розсипалась, бо на неї наїжджали машини. Я звернулася на телеграм-канал Корбана, написала. То реакція була майже одразу — люк накрили і все зробили», – розповідає мешканка Калинової, 108 Олена Уманець.

Окрім цієї проблеми, комунальники також взялися за вирішення іншої.

«Ми також зверталися на телеграм-канал Геннадія Корбана з приводу омолодження дерев. І на даний час все вже зроблено — у нас тут порядок, чисто. Велике «дякую» за цей телеграм-канал», – сказала Олена.

Заявки від жителів Дніпра до Штабу взаємодопомоги Громадської ради надходять майже цілодобово. Оператори намагаються якнайшвидше відправити їх до комунальних служб, аби ті оперативно усунули проблеми містян.

«Канал створений для того, щоб реагувати на гострі потреби, коли людина має отримати зворотний зв’язок і повинна розуміти, що вона не покинута. Бувають різні звернення, люди звертаються, починаючи від незакритих люків у дворах, закінчуючи аварійними деревами. Безумовно, найгостріші такі повідомлення, вони маршрутизуються відповідним службам, і ті реагують», – пояснив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан.

Звернутися з комунальною проблемою можна за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради у будні з 9-ї до 17-ї години.

Телеграм-канал Геннадія Корбана працює цілодобово. Описати негаразди можна в коментарях.