Штраф від 3 до 7 тис грн: у Дніпрі та області будуть штрафувати

брин

У Дніпрі сьогодні відбувся брифінг прес-офіцера ДСНС Дніпропетровщини Євгенії Дудки, йшла мова про спалювання сухої рослинності. Про це повідомляє Горсовєт.

Хочу сказати що сьогодні наші наші вогнеборці з Дніпра, Кам’янського та Кривого Рогу вирушили до Києва, аби допомогти в ліквідації пожеж, які виникають внаслідок ворожих обстрілів окупантів.

Хочу наголосити щодо спалювання.

З 14 по 17 березня зафіксовано 89 пожеж в екосистемах. Порушено і зруйновано чорнозем!

Площа 94 гектари, Криворізький. Дніпровський, Нікополький райони. Люди прибирають на ділянках, залишають пожежі без нагляду!

Якщо є вільний час та бажання щось зробити – допомагайте волонтерам, ТРО, евакуйованим! А не знищуйте навколишнє середовище! Цей вогонь може перекинутись на будівлі.

За самовільне  спалення сухостою є як адміністративна, так і кримінальна відповідальність! А також штрафи від 3 до 7 тисяч гривень.

Якщо немає куди подіти, кошти краще віддайте їх на армію, - звернула увагу Євгенія Дудка.

Нагадаємо, раніше ми писали Два вагона хороших новостей: нашли металл, из которого не будут стрелять по нашим солдатам (ВИДЕО)  Когда закончится активная фаза войны, — Арестович  Первый уровень опасности: днепрян предупредили об опасном метеорологическом явлении