Ситуація на Криворіжжі напружена. - Вілкул

IMG_20221107_212017

Про ситуацію на Криворіжжі повідомляє голова Криворізької ВА Олександр Вілкул, пише Gorsovet.

Оперативна ситуація на нашому напрямку фронту залишається напруженою, проте повністю контролюється ЗСУ. За інформацією ОК «Південь», противник намагається утримати зайняті рубежі. Нашим зенітним ракетним підрозділом в Бериславському районі Херсонщини зранку збитий ворожий штурмовик Су-25. Інші втрати противника за добу - 3 одиниці авто-бронетехніки, пункт управління БпЛА, а також 3 склади з боєприпасами. Решта результатів ураження дорозвідується. 

Вночі російська окупаційна армія обстрілювала Нікопольський район. Із РСЗВ «Град» та ствольної артилерії обстріляли село Вищетарасівка Мирівської та село Іллінка Марганецької громад. Вдень ворог також обстріляв з РСЗВ «Ураган» місто Марганець. Знищено 1 господарчу споруду, пошкоджено 2 приватні житлові будинки. Слава Богу, без втрат. У Криворізькому районі вночі та вдень обстрілів не було.

У самому Кривому Розі повністю забезпечено роботу всієї інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Ситуація в місті повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ, - сказано в повідомленні.

Як ми писали раніше,

Російські окупанти протягом дня гатили по мирних громадах області