Ситуація з водопостачанням у Дніпрі станом на 14:00. Оперативна інформація

photo_2022-12-30_15-12-40

Сьогодні працівники КП «Дніпроводоканал» вже взяли в роботу 39 заявок на мережах водовідведення, а також наразі вже зареєстровано 45 заявок на мережах водопостачання (з них 10 пошкоджень вже ліквідують).

За завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова, на всі термінові і поточні роботи для комунальних служб виділено всю необхідну техніку та матеріали, повідомляє Gorsovet.

Станом на 14:00 у Дніпрі триває проведення аварійних ремонтів на мережах водопостачання. Зараз аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» працюють на Запорізькому шосе, 38 та на вул. Воскресенська, 1.

У зв'язку з проведенням цих робіт припинено водопостачання в таких будинках:

- Запорізьке шосе, 38;
- пров. Джинчарадзе, 4;
- вул. Воскресенська, 1;
- вул. Князя Ярослава Мудрого, 24. 

Водопостачання буде відновлено протягом дня, після завершення ремонтних робіт.

Також через проведення робіт працівниками КП «Дніпроводоканал» на Запорізькому шосе, 38 зупинено роботу тепло-розподільчого (ТРП) на ж/м Тополя-1. Все через відсутність подачі холодного водопостачання на тепло-розподільчий пункт. Тому тимчасово відсутнє також і теплопостачання в будинках на ж/м Тополя-1.

Також зараз аварійна бригада Чечелівського району проводить ремонтні роботи на водоводі по вул. Надії Алексєєнко, 104.

Станом на 14:00 через відключення електроенергії зупинено роботу ПНС. У зв’язку з цим зупинено водопостачання за такими адресами:

-  вул. Миколи Міхновського, 2-31;
-  пров. Фестивальний, 1-31;
-  просп. Миру, 1-95;
-  вул. Березинська, 22-61;
-  вул. Генерала Захарченко, 1-15;
-  пров. Вільний, 2-12;
-  вул. Усенко, 1-23;
-  вул. Донецьке шосе, буд. 97-137.

Також одна приватна енергопостачальна компанія тимчасово знеструмила підвищувальну насосну станцію на просп. Миру, 59. Зупинено водопостачання мешканців цього проспекту в будинках № 35, 43, 49, 55, 63, 61, 75.

Відновлення водопостачання буде після подачі електроенергії на підвищувальні насосні станції. Орієнтовно протягом 4-5 годин.

Раніше ми повідомляли, Мер Філатов встановив максимальний рівень матеріальної допомоги за пошкоджене під час російських атак житло.

"Особливі" подарунки". У Дніпрі комунальники знайшли у сміттєвому баку мішок з боєприпасами. Мер Філатов нагородив робітників за пильність.