"Смерть та кремація". Чоловік Руслани Писанки вперше розповів про хворобу дружини

Чоловік легендарної української акторки та телеведучої Руслани Писанки, яка днями раптово померла через хворобу, Ігор Ісаков вперше зізнався, що в неї була тяжка форма раку. Про це Ігор Ісаков написав на своїй сторінці у соцмережі, повідомляє Gorsovet.

У Русі був рак, нажаль агресивна форма й трохи запущений.. але так як боролась вона, я б не зміг би навіть на половину.. нажаль імунітет не витримав ... Отже , на жаль. Смерть й кремація, - розповів вдівець. 

Також він додав, що перше прощання з Русланою Писанкою відбудеться у німецькому місті Кайзерлаутерн. 

Потім , після оформлення всіх паперів, я відвезу мою Русю додому. В Київ. Як скоро ,то буде залежати тільки від швидкості оформлення. Тож місце та час похорону в Києві напишу додатково. Безмежно вдячний всім. Мій стан зараз ,опишу синонімами : розчавлений, зломлений, знищений .. знаю що то б ніколи не сподобалось моїй дружині, тож намагаюсь потроху починати відпускати. Спробую зрозуміти сенс її улюбленого вислову " жизнь прекрасна"..люблю вас. Дякую за те що Ви поділяєте цей біль зі мною. Молюсь за вас, за Україну . Й точно знаю що Бозя забере її до себе, бо я точно знаю що вона точно того варта... - додав Ігор Ісаков.

Нагадаємо, Руслана Писанка померла у ніч на 19 липня. Ій було 56 років. Раніше ми писали, що відомо про Руслану Писанку, та про її останнє звернення до українців.