Стало відомо, яким було останнє звернення Руслани Писанки до українців

пысанка

Сьогодні українців сколихнула шокуюча новина. Уночі, 19 липня, не стало улюбленої української телеведучої та актриси Руслани Писанки. Восени 2022 року зірці могло б виповнитись 57 років. Стало відомо, про що телеведуча перед смертю зверталась до українців, коли вже була в Німеччині на лікуванні, передає Горсовет. 

У своєму останньому відеозверненні до друзів, знайомих, колег у Інстаграм Руслана звернулась 27 березня. Писанка анонсувала міжнародний благодійний телемарафон-концерт Save Ukraine — #StopWar, який відбувся у Варшаві, Польща.

Ми маємо зберегти нашу Україну і ми можемо зробити це разом. Ми збиратимемо кошти на гуманітарні потреби України, на яку напала рф і хоче загарбати нашу свободу. Так от — ми свою свободу нікому не віддамо і будемо битися до останнього! Ми переможемо з вами, разом із вашою підтримкою, з підтримкою всього світу та Європи, — зверналась до україців улюблениця мільйонів Руслана Писанка.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Руслана Писанка (@pisankaruslana)

Нагадаємо, раніше ми писали

Від тяжкої хвороби померла легендарна українська актриса та телеведуча. Вона нікому не розповідала про свою хворобу та будувала великі плани на майбутнє, але, на жаль, сьогодні вночі її не стало. Причини смерті не повідомляються.

Окупанти порушили норми безпеки: що трапилось на Запорізькій АЕС. Якби ж то окупанти наражали на небезпеку тільки себе (а їх точно не шкода!) – можна було б сказати «Яке прикре самогубство», але ж на одязі вони могли рознести радіаційні частинки станцією та прилеглою територією.