Снайпер бригади з Дніпропетровщини розповів, як до війни не уявляв себе у військовій формі

снайпер

Ми те покоління, яке нарешті закінчить цю багатовікову війну з імперією зла. Таку думку висловив снайпер з позивним Зевс, який воює у лавах 25-ї Січеславської повітряно-десантної бригади. До війни чоловік працював на АЗС  і навіть не уявляв себе у військовій формі, але неабияк захоплювався художніми та документальними кінокартинами, де головними героями були саме фахівці зі снайперськими гвинтівками, повідомляє Gorsovet.

Коли перші ворожі ракети вдарили по нашій країні, прийшло усвідомлення того, що настав час змін не тільки в моєму особистому житті, а час змінити хід історії - покінчити з цією багатовіковою війною з імперією зла, - розповідає Зевс.

Коли чоловік пішов до центру комплектування, то вже визначився з військовою спеціалізацію та родом військ: тільки снайпер і обов‘язково Десантно-штурмові війська. Після спеціальної підготовки Зевс потрапив до одного з найкращих підрозділів легендарної повітрянодесантної бригади.

Я щасливий від того, що маю можливість бути дотичним до новітньої історії нашої держави. Робота снайпера - важка, потребує певних вмінь та навичок, а головне регулярних тренувань. Але розуміння того, що ти прикриваєш своїх побратимів, що ти можеш врятувати їх життя - надихає і придає сил. Перемога нашої країні залежить від кожного українця, від нашої згуртованості, сили та віри. Головне не зупинятися і не опускати руки. Як би не було важко , які б випробування не стояли на нашому шляху, вперед і тільки вперед - до щасливого, мирного життя України! - розповідає захисник. 

снайпер1

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що десантники з Дніпропетровщини не дали ворогу врятуватися втечею.