Спортсмен з Дніпра розповів, як війна змусила його повернутися з-за кордону та стати десантником

дес

Коли після важких боїв, у скалічиному ворогом Ізюмі, на даху розбитої будівлі, на вітру затріпотів синьо-жовтий стяг, це стало найбільшою мотивацією зробити все, щоб у кожному місті України замайорів державний стяг. Про такі неймовірні емоції розповів боєць 25-ї Січеславської повітрянодесантної бригади Сергій, повідомляє Gorsovet.

дес1

Сергій все життя присвятив спорту - не тільки сам професійно займався, а й залучав до нього інших. Він обіймав цікаву посаду - менеджера спортивного закладу. На момент початку війни в Україні він працював у Єгипті. Не роздумуючи, чоловік повернувся додому - захищати Батьківщину.

Я щойно виїхав працювати до Об'єднаної Арабської Республіки Єгипет, а там з розірванням трудового контракту є певні труднощі. Але лють до ворогів переповнювала, і врешті-решт мені вдалося повернутися у рідне Дніпро, - згадує десантник.

Молодик відразу приєднався до захисників і пройшовши певну підготовку, став до лав Січеславської бригади.

Перші бої з окупантами для мене були на Харківщині. Ми заходили в села, робили зачистки, перевіряли кожну будівлю, кожен підвал, кожен метр посадок між населеними пунктами. На деяких ділянках ми зустрічали супротив, ворог, відступаючи відкривав вогонь з бойових машин, намагався створити засідки чи обійти з тилу. Але все марно. Наш десантний підрозділ впевнено рухався вперед, - розповідає Сергій.

Нагадаємо, Зеленський відзначив бригаду з Дніпропетровщини, яка тримає позиції на Донбасі. Також ми повідомляли, що десантники з Дніпропетровщини розповіли, як гнали окупантів з-під Лиману на Донбасі.