Спроба самогубства підлітка, замінування та вилучені боєприпаси. Що сталося у Дніпрі минулої доби

полиция2

За минулу добу у Дніпрі невідомі тричі повідомляли про "замінування" торгових центрів, лікарень та житлових будинків, а також поліцейським вдалося попередити самогубство неповнолютньої дівчини, повідомляє Gorsovet

До поліції за добу надійшло три повідомлення про замінування. Зокрема: 

  • Про замінування багатьох ТЦ та житлових будинків у Дніпрі без вказаних адрес надійшло електронну пошту кол-центру СБУ. Підрозділами ДСНС перевірено 21 ТЦ, три лікарські установи та прилеглі до них житлові будинки. Небезпечних предметів або речовин не виявлено.
  • Лист про замінування ділового центру "Призма" надійшов на електронну пошту. Проведеним обстеженням приміщення небезпечних предметів або речовин не виявлено

Правоохоронцями минулої доби було виявлено та затримано  двох тимчасово переміщених осіб з Запоріжжя, які перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння на алеї загиблих воїнів пошкодили стенди з фотокартками загиблих воїнів України та стели з державним прапором.

У приміщенні КЗ МКЛ № 6 у військовослужбовця ЗСУ було виявлено та вилучено гранату Ф-1, та запал до неї УЗРГМ. Як пояснив військовий вказані предмети він забув здати до військової частини. 

Також правоохоронцями за минулу добу виявлено два факти  злочинної діяльності групи осіб.

У середу, 28 грудня, поліціяпопередила самогубство неповнолітньої дівчини, яка хотіла покінчити з життям, стрибнувши з мосту. Ще в одному випадку зафіксовано уже скоєне самогубство. У будівлі СІЗО наклала на себе руки жителька 51 річна Донецької області.

Надзвичайники за минулу добу здійснили у Дніпрі 10 виїздів. Серед них 4 на пожежі, інші на ситуації та події не пов’язані з займанням. Зокрема, ДСНС тричі виїжджали на надання допомоги людям.

Нагадаємо, ми писали, як у Дніпрі працюватиме громадський транспорт у четвер.