Стабільність в регіоні – головна принада для внутрішнього інвестора – дніпровський пропозиціонер Сергій Пустовий

pustovyi-1024x576

У соціальній мережі Clubhouse відбулося онлайн-засідання ПРОпозиціонери Клубу на тему «Країна без внутрішніх інвесторів. Що пішло не так?»

Про це повідомляє "Горсовет" з посиланням на сайт партії "Пропозиція".

На думку депутата Дніпровської міської ради від «Пропозиції» Сергія Пустового, головна принада, яка стимулює внутрішніх інвесторів вкладати в економіку того чи іншого регіону, це стабільність – насамперед, політична. І приклад Дніпра це наглядно демонструє:

Днями на великому промисловому підприємстві «Дніпрометиз» було відкрито нові лінії з виробництва проволоки. З установкою сучасного дорогого обладнання ми отримали замкнутий цикл і на виході будемо мати сучасну якісну вітчизняну огорожу. Вона зараз вкрай необхідна для шкіл і дитсадків, промислових підприємств. А ділянка, площею 30 гектарів, стане основою створення індустріального парку, над концепцією якого нині працює міська влада. Міський голова Борис Філатов і його команда продемонстрували ефективність і професіоналізм в управлінні містом. І саме це для інвестора стало відправною точкою. Такі ж приклади можна привести і в інших містах, де міськими головами були переобрані представники «Пропозиції» – Житомир, Миколаїв, Кропивницький», – зазначив пропозиціонер.

Окрім стабільного політичного середовища, необхідно також забезпечити стабільність в питаннях законодавчого характеру, наголосив Сергій Пустовий. Не можуть, приміром, податки мінятися щопівроку через забаганки влади чи під конкретного олігарха.