Стало відомо, де і коли відбудеться прощання з Русланою Писанкою

пус

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков у себе на фб сторінці повідомив дату і час прощання з його дружиною, у якої були мільйони шанувальників.  Вона ще за життя стала леген­дою. Кажуть, Руслана була дуже вимоглива до себе і до того, що вона робила. І за який би проєкт вона не взялась, він був «прирече­ний» на успіх. Усі подробиці про прощання та де поховають Руслану Писанку, повідомляє Gorsovet.

Актриса театру і кіно, ведуча «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка пішла з життя 19 липня. Вона померла на 57-му році життя від раку. Ведучої не стало у Німеччині, де вона проходила лікування після початку повномасштабної війни росії проти України. 

"2.08.22, 10:00, Donnersbergstr, 78, 67657 Kaiserslautern Deutschland. Прощання з Русланою відбуватиметься біля церкви міського кладовища за адресою: місто Кайзерслаутерн, Доннерсберг штрассе 78, Німеччина".

Отже, прощання з Русланою Писанкою відбудеться о 10 ранку 2 серпня в Німеччині. Після цього її тіло буде перевезене до України, адже саме на Батьківщині родина акторки і ведучої планує провести поховання.

Руслана Писанка – лауреат Державної премії України імені Довженка за акторську роботу у фільмі «Москаль-чарівник», наго­роджена орденом Святого Воло­димира.

Нагадаємо, раніше ми писали 

У Дніпрі пішов з життя легендарний тренер. Після важкої та тривалої хвороби на 82-му році пішла з життя чудова людина, профі, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України та СРСР з боксу, Людина легенда, Сергій Макарович Авдієвський

Люди та машини лежать на дорозі: у Запоріжжі сталася масштабна ДТП (фото, відео 18+). У Запоріжжі сьогодні, 28 липня, буквально недавно стало відомо про надзвичайну дорожньо-транспортну пригоду.

За кермом був "мажор": смертельна аварія в Запоріжжі, натовп людей голими руками зупинив винуватця  В результаті якої є загиблий, багато травмованих, люди лежать на землі, комусь відірвало ногу, хтось опинився під колесами авто