Стоп-фейк: пропаганда країни-агресора активно використовує брутальні підробки

стоп

В мережі активно розганяється фейковий "документ", нібито підписаний посадовцем Сил ТрО "Схід". Це - відверта підробка та дезінформація, яку завзято розповсюджують проросійські ЗМІ Дніпра, пов'язані з кримінальним авторитетом Олександром Петровським (призвісько "Нарік").

Про це повідомляє Gorsovet  з посиланням на СтопФейк Дніпро.

Експерти зазначають, що фейк покликаний ввести в оману суспільну думку стосовно ролі керівника Штабу оборони Дніпра Г.Корбана. Як відомо, від початку вторгнення рф він зробив вагомий внесок у зміцнення обороноздатності міста та регіона, підтримку армії та протидію агресору. 

Раніше в мережу вже вкидувалися фейкові "накази про позбавлення громадянства" нібито міського голови Дніпра Б.Філатова, про переміщення ЗСУ та ін. Ці брутальні підробки активно використовуються пропагандою країни-агресора.

Тож для уникнення інсинуацій публікуємо оригінал листа за підписом полковника В.Курача та радимо усім відповідальним ЗМІ користуватися лише перевіреною інформацією, не поширювати плітки і не грати на боці ворога.

photo_2022-07-29_18-34-04

photo_2022-07-29_18-34-10

Нагадаємо, пресслужба Дніпровської міської ради розповсюдила офіційну заяву та надала офіційні документи, що підтверджують призначення Геннадія Корбана керівником штабу ради оборони міста Дніпра.

Також Як долучитись до підписання відкритого листа до Зеленського про повернення громадянства Корбану.