Танкісти десантної бригади з Дніпропетровщини розповіли про "файєр-шоу" для ворога

MyCollages - 2022-07-23T102638.548

25-я повітрянодесантна Січеславсіка бригада з Дніпропетровщини показала роботу свого танкового підрозділу.  Воїни-танкісти розповіли про виконання бойових завдань зі знищення сил російських окупантів, їх бронетехніки, а також інших військових об’єктів, повідомляє Gorsovet

Попали ми до ГСМ-складу їхнього. Це було файєр-шоу - взриви такі, дуже красиві. На це можна дюбуватися сутками. Огонь, просто огонь, - каже один з танкістів.

За словам його побратима, їхній екіпаж перший в танковому підрозділу бригади відкрив рахунок знищення особового складу ворога.

Була задача завести людей на одну позицію, забрати поранених й хто там стояв - замінити. Якщо перший екіпаж заїхав, спокійно, то наш екіпаж зайшов з "фейєрверками та концертами". Ми тоді відкрили рахунок - першу группу ворога з шести людей знищили з кулемета, - розповідає танкіст.

За словами третього члену екіпажу, три воїни у танку - це єдине ціле.

Ніколи не думаю, що тільки одна особа в танку має якусь перевагу, тобто командир і навідник, і механик в танку - це як одне ціле. Особливо під час бою. Треба розуміти як діяти, тобто, наприклад не їздити по одній лінії під час бою, не виїжджати на чисті місцевості, як на поле, шукати складки місцевості, - каже танкіст.

Нагадаємо, за ніч ворог обстріляв Дніпропетровщину з "Градів" 20 разів.