Тепер із табличкою: у Дніпрі підписали пам'ятний знак «Хрест ЗСУ»

2023-11-14 18.11.31

У Дніпрі бійці 128-ї бригади територіальної оборони встановили табличку на пам'ятному знаку "Хрест ЗСУ", щоб вшанувати всіх захисників України, які загинули у боротьбі з агресором. Ініціативу підтримали родини бійців, представники міської влади та самі воїни.

Сержант 232-го батальйону 128-ї бригади "Доцент" наголосив, що бригада взяла участь у ряді бойових дій, визволяючи території та стримуючи наступ ворога. Встановлення пам'ятного знаку та таблички є спробою вшанувати всіх загиблих, наголосив він.

Архітекторка Олена Іваницька зазначила, що табличка містить QR-код, який дозволяє перейти на сторінку бригади та дізнатися більше про неї. Виконавець обов'язків директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Сергій Луденський зауважив, що бригада завжди важливо підтримувати та вшановувати полеглих воїнів.

На заході взяли участь родини загиблих, їхні дружини, діти та батьки. Вони висловили подяку за встановлення пам'ятного знаку та підкреслили його важливість як символу пам'яті та вдячності за жертовність захисників України.