Тіло в шафі: на Дніпропетрощині зловмисник задушив жінку та приховав сліди злочину

IMG_20221025_091732

У Кам’янському 39-річний чоловік під час сварки задушив 65-річну жінку після чого намагався приховати докази злочину. Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

За оперативною інформацією, труп зловмисник переніс до кухні та заховав у шафі. Він зачинив двері та викинув ключі по дорозі. Через деякий час мешканці одного з будинків зателефонували до поліції.

Вони сказали, що не бачили сусідку декілька днів, а з її квартири доноситься неприємний запах. Правоохоронці приїхали за викликом й оглянули помешкання. Вони виявили тіло, на якому були ознаки насильницької смерті.

Поліцейські опитали сусідів та встановили коло спілкування загиблої. Також на місці події працювали експерти. Вони оперативно зібрали всю необхідну інформацію та почали шукати злочинця.

Під час проведення слідчих дій вдалося встановити місцезнаходження і затримати зловмисника. Чоловіку повідомили про підозру в умисному вбивстві, а також обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.