Традиції залишаються: у Дніпрі прибрали на озері Котлован (фото)

субботник2

Війна змінила наше життя докорінно, але деякі традиції мають залишатись. Сьогодні на озері Котлован суботник. Десятки мешканців Райончика (Індкстріальний район міста Дніпра), як колись, у мирні часи, знову демонструють всій країні, що таке самоорганізація.

Про це повідомив народний депутат Дмитро Кисилевський, передає Горсовет.

Улюблене місце відпочинку прибирають, готуючись до нового пляжного сезону. Хтозна, чи буде настрій поніжитися на сонці, але пляж має бути чистим в будь-якому разі.
Як і минулого сезону, сьогодні я взяв на себе організацію вивезення сміття після суботника. А вже до кінця травня тут з’являться баки для сміття. Зараз вже укладаємо угоду з компанією, яка буде за них відповідальною. Як завжди, прошу дніпрян виносити сміття саме в ці баки, а не залишати на пляжі. Баки тут будуть аж до глибокої осені.
Загалом, цієї весни на душі суперечливі відчуття. З одного боку, все навколо зазеленіло, заспівало, запахло, і настрій покращується, а з іншого - новини з фронту нагадують, що війна триває, і вона зовсім близько.
Так і живемо. Нашим бійцям допомагаємо, в ЗСУ віримо, але і в тилу порядок підтримуємо. Райончик рулить!" - повідомив депутат.

субботник

субботник3

субботник4

субботник5

субботник6

субботник7

субботник8

субботник9

Раніше ми повідомляли, Обеспечил жильем мариупольскую семью погибшего на "Азовстали" защитника: Днепр - город добрых дел.