Треба вкладатися в ліміти. Стало відомо, як на Дніпропетровщині з сьогоднішнього дня обмежуватимуть споживання електроенергії

свет 1920_31

З понеділка, 5 грудня, Дніпропетровська область переходить до менш жорстких відключень електрики. Але вони діятимуть за умови тотальної економії. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, передає Gorsovet.

Ми пережили понад тиждень екстрених знеструмлень. Не було жодних розкладів. Часто енергосистема автоматично вимикала споживачів, щойно не витримувала навантаження. Нині енергетики повертаються до графіків. Мають три черги відключень абонентів - дві будуть з електрикою, одну знеструмлюватимуть, - розповів Резніченко. 

За його словами, зараз дуже важливо заощаджувати, тому що Дніпропетровщина повинна вкладатися в ліміти, які встановлює Укренерго. 

Iнакше енергетики змушені будуть знову відійти від графіків і повернутися до екстрених відключень. Енергосистема все ще оговтується від руйнувань, завданих російськими ракетами. Енергетики продовжують її відновлення, - додав Резніченко.

Нагадаємо, сьогодні світло у Дніпрі відключатимуть за графіком.