Три обстріли Криворізького району протягом доби - Лукашук

573821924fe36d3fe392b473f7b65642

Нині сил загарбника на території Дніпропетровщини немає, передає Горсовет. До адміністративних меж області ворог також не наблизився - про це у своєму Telegram-каналі повідомив Микола Лукашук.

Наразі ДСНС продовжують розміновувати від касетних боєприпасів Синельниківський район, ті території, які межують із Запорізькою та Донецькою областями. Сьогодні піротехніки знешкодили майже 40 одиниць касетних боєприпасів. Чистять нашу землю від ворожого металобрухту. 

Рано вранці прочитав новину про те, що росія випустила по Україні близько 1300 ракет і повітряного, і морського, і наземного базування. Запаси ворога скоротилися більш ніж вдвічі. Звісно, ця хвора країна може виробляти нові. Але процес ускладнюється тим, що запчастини до ракет – імпортні. Санкції діють і діють ефективно. - написав голова ДОР.

Також повідомляється, що окупаційна армія сиплеться. В їхніх рядах все більше солдатів, які відмовляються воювати проти України. Перехоплені розмови орків, які оприлюднює СБУ, інколи піднімають настрій. Бо вони показують, що насправді відбувається в російських окупаційних військах. Втрати в них суттєві, тож бажаючих стати гарматним м‘ясом все менше.

Окрім цього, в росії палають склади боєприпасів, що також не додає загарбникам бадьорості духу. Корупція в рф набирає нових обертів. Поки триває війна в Україні, російські корупціонери замітають сліди розкрадання і розпродажу боєприпасів та нафтопродуктів на складах. Що ж, менше боєприпасів в них – легше нам.

До речі, сьогодні в США має відбутися голосування за закон про ленд-ліз і захист демократії в Україні. Якщо його приймуть, це дозволить прискорити постачання в Україну зі Сполучних Штатів Америки зброї, транспорту та іншої допомоги в оренду чи безоплатно. - підсумував Лукашук.

Нагадаємо, ворожі обстріли на Дніпропетровщині вщент зруйнували виробництво.