«Тут є все необхідне для комфортного перебування людей», – чергова по місту про перевірені пункт незламності та центр підтримки

IMG_7015

У Дніпрі в пунктах незламності готові приймати містян під час відключень електроенергії. Один із таких пунктів розташований на базі центру соціальної підтримки дітей та сімей "Барвінок" за адресою вул. Янтарна, 45. Начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики ДМР Ірина Максименко, яка сьогодні чергує містом, відвідала цей пункт. Вона показала, що тут є все необхідне для комфортного перебування людей у разі тривалого відключення електроенергії, включаючи зарядні станції, запаси води, електрочайники, каву, чай, печиво та навіть генератор для забезпечення електропостачання.

IMG_7018
Також Ірина Максименко відвідала Дніпровський центр підтримки ветеранів праці та громадян похилого віку "Милосердя", де піклуються про осіб поважного віку та осіб з інвалідністю, включаючи ветеранів подій на сході України. Наразі цей центр репетирує нову постановку про Україну, у якій беруть участь переселенці та інші мешканці. Крім того, тут також подають допомогу та створюють комфортні умови для проживання, включаючи лікування, консультування, організацію дозвілля та інші соціальні послуги.

IMG_7004