У 145-й день війні ворожі снаряди та ракети вдарили по двум районам Дніпропетровщини

удар

Вдень понеділка, 18 липня, окупанти вдарили по Криворізькому району. Снаряди влучили у поле зі скошеною пшеницею в Зеленодольській громаді. Обстрілювали окупаційні війська рф і населені пункти Херсонщини, які межують з нашою областю. Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, передає Горсовет.

Також вдень ворог вдарив по Великомихайлівській та Покровській громадам у Синельниківському районі. Повністю зруйновано одне складське приміщення. Частково ушкоджено три склади, в яких зберігалися 3 тонни зерна, півтори тонни проса та 800 тонн соняшника. В одному з сіл внаслідок влучання ракети поруч з будівлею ліцею в закладі пошкоджено дах і фасад, вибито півсотні вікон, - розповів Лукашук.

Також він нагадав, що побільшало жертв ракетного удару по промисловому пидприємству у Дніпрі. Під час розбору завалів рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого. Таким чином того дня росіяни вбили чотирьох наших громадян. Ще 16 осіб постраждали.

Напруженою залишається обстановка у Нікопольському районі. Ще вдень там було оголошено повітряну тривогу, яка триває і досі, тому закликаю тамтешніх жителів дотримуватися правил безпеки. Будь ласка, реагуйте на сирени, - додав Лукашук.

За його даніми, в інших районах області ситуація залишається контрольованою. 

Нагадаємо, мер Борис Філатов просить дніпрян не підходити до вікон, коли чують вибухи.