У будь-якому разі нам доведеться це пережити: Подоляк про фінальну фазу війни з росією (відео)

Подоляк

Україна входить у фінальну фазу війни з росією. Про це радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив у ефірі проєкту Freedom увечері 20 травня, передає Горсовет.

Ми зараз входимо у фінальну фазу, питання – скільки часу вона триватиме. Вона може затягнутися трішки, бо росіяни, за всіх їхніх гучних заяв, сконцентрували залишки своїх ресурсів і хочуть перейти в так звану позиційну війну, тобто окопатися на певних територіях, як вони це робили, там, у 2015 році", – сказав Подоляк.

Він зазначив, що дії окупантів передбачувані.

Вони зробили те саме, що у 2015-му: окопалися на певних територіях, починають завозити туди своїх клоунів, які створюють картинку на кшталт "у нас тут хочуть приєднатися". Вони хочуть перейти до затяжної фази війни. Україні це вкрай невигідно. Україні потрібно деблокувати всі наші області, включно з Донецькою та Луганською, Україні треба вигнати цих усіх дивних хлопців куди подалі. І ця фаза війни, яку називатимуть фазою контрнаступу, буде досить жорсткою для нас, і, на жаль, ми втрачатимемо своїх людей. [...]  Але нам доведеться цю криваву фазу звільнення своїх територій у будь-якому разі прожити", – додав він.

Раніше ми повідомляли, Над Вінничиною ППО збили російську ракету.