У будинках ОСББ в Дніпрі продовжують замінювати вікна після ракетних ударів

2022-11-02 14.29.37

У дніпровських будинках ОСББ продовжують відновлювати вікна, які вибило вибуховою хвилею. Після ракетного удару російських терористів 18 жовтня постраждало 5 будинків ОСББ. У всіх мешканців проблема одна — вибиті вікна, порвідомляє Gorsovet

2022-11-02 14.30.00

Ми одразу з дефектувальниками прибули на місце, аби виявити ступінь пошкоджень. Заміри ми робили того ж дня, впродовж двох тижнів вікна виготовляються і ми одразу їх замінюємо. Хтось з мешканців вирішив замінювати вікна самостійно, іншим допомогли ми. Загалом у цих п'яти будинках міська рада допомогла зі встановленням 82 віконних блоків: це як у квартирах дніпрян, так і міжповерхові вікна. Але хочу також наголосити, що ми можемо відновлювати тільки те, що було в проєкті будинку. Тобто якщо постраждали лоджія, яку засклили самостійно співвласники і цього не було передбачено у проєкті будинку, ми, на жаль, не можемо таке відновити. А той внутрішній балконний блок чи вікна, які відмежовують вулицю від квартири, це повністю замінюється коштом міської ради», — зазначив начальник відділу з організаційної роботи департаменту з питань самоорганізації населення ДМР Владислав Макарець.

Владислав Макарець

Вибило вікна й у Геннадія Віталійовича:

Геннадій

Одразу того ж дня після прильоту до нас прийшли спеціалісти та зробили всі необхідні заміри. Рівно за тиждень після прильоту нам встановили нове вікно. Все зробили якісно, ми дуже задоволені».  

2022-11-02 14.30.20

Зі свого боку в. о. голови ОСББ Анна Задуміна додала:

Анна Задуміна

Дякую спеціалістам департаменту, бо вони швидко провели всі необхідні заміри, а через тиждень завезли нові вікна та почали встановлювати. Хлопці працюють зранку і до вечора, і вже два під'їзди в нас повністю полагодили, інші — у процесі».

2022-11-02 14.29.52

Раніше ми повідомляли, Українці донатять фонду Притули на 50 британських бронетранспортерів. Відео.

«Купив» трьох дітей за 1500 доларів: дніпрянин намагався незаконно перетнути кордон. Відео