У Дніпрі активісти створюють мережу блогерів у Європі для допомоги Україні

internet-blog-bloger-merezha

Команда PR Managers of Ukraine - активні небайдужі дніпряни, які обрали боротьбу на інформаційному фронті у війні росії проти України. Їх мета - надати подіям в Україні ще більшого розголосу для світу. Для цього вони створюють мережу закордонних блогерів, які поширюватимуть контент про ситуацію в Україні для європейської аудиторії, передає Горсовет.

Наша держава вже отримує величезну допомогу та підтримку від партнерів та людей з-за кордону. Проте, доки війна триває, потреба у допомозі лише зростає. Ситуація ускладнюється постійним викривленням правди про Україну російською пропагандою, продовженням співпраці багатьох західних компаній з агресором, блокуванням важливих для України політичних рішень європейськими та світовими лідерами. Саме тому необхідно продовжувати привертати увагу до боротьби українського народу за свою свободу. І робити це потрібно для якомога ширшої аудиторії.

Команда PR Managers of Ukraine має на меті достукатись до популярних блогерів з Європи із проханням поширювати правдиву та важливу інформацію про війну в Україні. Європейські лідери думок, таким чином, можуть допомогти посилити наш голос у світі. Для втілення такого задуму необхідні створення контенту різними мовами, встановлення контакту та ведення перемовин з блогерами. Приєднатись до команди може кожен, кому болить за долю Батьківщини, хто хоче наблизити настання миру, знає іноземні мови, працює з контентом та розуміється на соціальних сережах. Допоможи посилити голос України у світі!

Дізнатись більше про проєкт, а також приєднатися до команди PR Managers of Ukraine можна на сайті https://pr.bfuture.org.ua.

Про запуск проєкту написав автор “PR-менеджери України” у Телеграм-каналі PR managers of Ukraine.