У Дніпрі активно прибирають стихійні сміттєзвалища (Фото)

трак

Уже другий тиждень поспіль у Дніпрі ліквідовують стихійні смітники. Сьогодні, 13 травня, таке звалище прибрали у районі перехрестя вул. Вітчизняної та Янтарної, повідомляє Горсовет.

лв

За словами начальниці відділу екологічного контролю управління комунальної екології департаменту Тетяни Левачової, таку роботу організовуємо за зверненнями громадян, а також за актами обстежень адміністрацій районів міста.

Далі складаємо план і відповідний графік робіт. Загалом у планах на цей рік прибирати близько 80 стихійних смітників і вивезти понад 9 тис. тонн сміття.

Зараз почали з Амур-Нижньодніпровського району, — розповіла Тетяна Левачова.

бавк

Водночас головна спеціалістка департаменту екологічної політики міської ради Наталія Бовкун нагадала про укладання договорів на вивезення твердих побутових відходів:

Мешканцям, зокрема приватного сектору, слід укласти договори на вивезення твердих побутових відходів з офіційним перевізником – ТОВ «Екологія-Д», аби не утворювалися такі стихійні смітники.

води

трак2

трак1

Нагадаємо, раніше ми писали В Пологах оккупанты убили начальницу станции железной дороги  Геннадий Корбан рассказал об усилении линии обороны, ситуации с бензином и рискованных точках в городе (Видео)