У Дніпрі бійці Національної гвардії врятували життя водію

IMG-2078f175df9adf97af8321e8d101afb5-V

Громадянина з інсультом врятували бійці Дніпровської бригади імені генерал-майора Олександра Радієвського. Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Під час евакуації поранених бійців до лікарні в Дніпрі, медиків машини швидкої допомоги Національної гвардії на мосту зупинив водій цивільного авто, галасуючи про допомогу. Як виявилось - у непритомного водія рапотово зупинившогося посеред мосту «Фольксвагена» ротом йшла кров, слиз і брали судоми. 

Медики Дніпровської бригади НГУ обережно, але квапно відкрили скло машини, двері, витягнули водія без свідомості, надали першу необхідну допомогу і негайно відвезли до лікарні імені Мечникова м. Дніпро. Особисті речі, разом з ключами від авто передали разом з хворим. Зараз стан чоловіка стабільний. Гвардійці, які перебували у швидкій також отримали вчасну медичну допомогу.

Наші бійці з радістю допомогли нам покласти і обережно евакуювати до лікарні цивільну людину. Ні на секунду, жоден з нас не сумнівався, чи зупинятись заради допомоги, чи ні. Це Україна, тут так прийнято, ми цим відрізняємось від нашого ворога у першу чергу, - коментує медикиня Ольга з позивним «Херсон».