У Дніпрі через повідомлення про замінування шукали вибухівку в адмінбудівлі

замінування

Минулої доби повідомлення про замінування адмінбудівель  отримали відразу у кількох областях України. Шукали вибухівку в Києві, Львові, Одесі та Дніпрі. Про це пише Gorsovet з посиланням на Поліцію Дніпропетровської області

 Правоохоронці  припускають, що зловмисники діяли з однієї точці, бо повідомлення у різні міста надійшли приблизно водночас. Тому при пошуках  доведеться координувати дії фахівців обласних центрів.

У Дніпрі вибухотехніки обстежували приміщення та прилеглі території обласної державної адміністрації. На час обстеження евакуювали працівників установи. Проте будь-яких вибухових та небезпечних для життя чи здоров’я пристроїв, вибухових речовин або конструктивно схожих на них предметів виявлено не було.

А от  у Новокодацькому районі вчора стався вибух, повідомлюють в поліції міста.  34 річний чоловік на одній з вулиць Дніпра знайшов  саморобний вибуховий пристрій, забрав його додому, де той здетонував. Внаслідок вибуху він отримав тілесні ушкодження ока.

 Поліція Дніпра ще раз нагадує мешканцям про велику небезпеку підбирати невідомі замасковані предмети й речі. Це може не лише загрожувати втратою здоров'я, а й позбавити життя.

Раніше ми писали про те, як у Кривому Розі перетворюють старі кулемети на сучасну зброю