У Дніпрі чоловік у розшуку кидався з топором на співмешканку на очах у трьох дітей

пол

У Дніпрі багатодітна мати на очах у власних дітей побилася зі своїм співмешканцем, який погрожував родині топором та нецензурно лаявся. Жінка та чоловік були нетверезі. Інцидент стався у неділю, 11 грудня, повідомляє Gorsovet.

За даними Патрульної поліції Дніпра, 16-річна дівчина повідомила у правоохоронні органи про бійку. Патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство й виявили чоловіка, який перебуває у розшуку. 

Учора спецлінії 102 зателефонувала 16-річна дівчина і повідомила, що її мати зі своїм співмешканцем вчинили бійку. Обоє нетверезі, і дівчина хвилюється за своїх двох маленьких сестер, на очах у яких все це відбувається.
Патрульні прибули за вказаною дівчиною адресою. Інформація підтвердилася. Поліцейські виявили в помешканні трьох дітей - 16-річну заявницю та двох менших дівчаток - 2 та 7 років. Мати дітей та її співмешканець перебували у стані алкогольного сп'яніння. Діти розповіли, що вказаний чоловік погрожував їм фізичною розправою, розбив сокирою двері та нецензурно лаявся. Тож інспектори склали на нього адміністративний матеріал за ст. 173-2 (Вчинення насильства в сім'ї) КУпАП, - йдеться у повідомленні Патрульної поліції.

Під час перевірки співмешканця поліцейські з'ясували, що він перебуває в розшуку Ізюмським відділком поліції за скоєння грабежу. Патрульні доставили чоловіка до відділку поліції для з'ясування усіх обставин та повідомили про ситуацію в родині ювенальну превенцію.

Нагадаємо, у Кривому Розі внаслідок вибуху газу постраждала жінка.