У Дніпрі держсекретар МВС України Інна Ящук разом з керівниками міста та області привітали нового ректора Університету внутрішніх справ

o_1h7fcupjc1m0p1iolaenld01o9d18

У місті Дніпро було представлено нового ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Обов'язки цієї посади взяв на себе Олександр Моргунов - полковник поліції, заслужений тренер України, доктор юридичних наук, і професор. 10 серпня на церемонію привітання нового ректора до університету також завітали державний секретар Міністерства внутрішніх справ України Інна Ящук, а також керівники області та міста.

Мер Дніпра Борис Філатов підкреслив, що після широкомасштабної агресії Росії, ректори вищих навчальних закладів працюють на спільних зусиллях з місцевою владою у важкі часи. Ця взаємодія має велике значення для сталого розвитку міста.

Як відомо, курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ — це майбутній стратегічний та оперативний резерв сил безпеки та оборони держави. «Це вкрай складна та потрібна робота в наш час», — наголосила Інна Ящук.

Цей університет також займає своє місце в рейтингу найкращих навчальних закладів Європи та України, зокрема.