У Дніпрі працює пункт незламності на базі Центру соціальної підтримки дітей та сімей "Довіра"

п. незламності

У Дніпрі "Пункти незламності" впорядковуються і оснащуються відповідно до розпорядження міського голови Бориса Філатова. Тому їхня діяльність контролюється й оцінюється дуже ретельно. Директор департаменту соцполітики Едуард Підлубний проінспектував один з шести пунктів незламності, які відкриті у соціальних закладах. Про це пише Gorsovet 

пункт незл

Зараз усі пункти незламності на базі соціальних закладів оснащені генераторами, мають куточки для дітей, павербанки, подовжувачі, аптечки, запаси води, пеленальні столики, місця для грудного вигодування немовлят. 

 В середньому у більшості Пунктах до 10 відвідувачів на день, але Центр соціальної підтримки дітей та сімей “Довіра” є нашим лідером. Там близько 30 відвідувачів щоденно, а в період ускладнених ситуацій по місту цей пункт приймає до 100 осіб», - зазначив Підлубний.

 Відвідувачі мають змогу випити гарячий чай чи каву та пригоститися печивом. До того жу "Довіри" є на території  є подова піч. У разі потреби можна приготувати на неї їжу чи підігріти воду в казані на відкритому вогнищі. 

Пункт незламності на базі Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра» почав працювати 24 листопада. Станом на 27 грудня його вже відвідали 492 людини. 

п. незламності 3

У разі виникнення критичних ситуацій заклад може прийняти більшу кількість людей, у тому числі - сімей з дітьми. Вони можуть залишитися у Пункті з ночівлею.п.  незламності2

Пункт незламності на базі Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра» розташований за адресою: вулиця Тополина, 33.

Раніше ми писали про те, що у медзакладах Дніпра зробили запас ліків