У Дніпрі дитяче свято в парку імені Писаржевського до Міжнародного дня захисту дітей відвідало більше 2 тис. дніпрян

o_1hvs5o32713du1vigepc1udkee21tg

У Дніпрі в парку імені Писаржевського відбувся святковий захід до Міжнародного дня захисту дітей. Для дітлахів спілка благодійних фондів підготувала насичену програму: виступи музичних колективів, майстер-класи, анімаційне шоу, інтерактивні зони, розіграші подарунків та сертифікатів тощо.

«Я прийшла з мамою. Настрій дуже класний. Все подобається. Дуже багато локацій, різні майстер-класи, дуже подобається зона з розіграшами, сподіваюсь виграти. Я вважаю, що такі заходи обов’язково потрібні, щоб підтримувати людей і відволікати їх від негативу», – каже Настя, відвідувачка свята.

«Захід було організовано нами спільно з благодійними організаціями. Ми дуже вдячні, що вони підтримують дітей під час війни, приділяють їм увагу і створюють для них свято. Ми, в свою чергу, плануємо продовжувати плідну співпрацю з нашими партнерами, аби зробити дитинство наших дітей яскравим і незабутнім», – прокоментувала Ніна Соколовська, представниця КП «Міська інфраструктура» Дніпровської міськради.
Свято в парку імені Писаржевського відвідало більше 2-х тисяч дніпрян. З-поміж безлічі локацій кожен міг знайти для себе щось цікаве.

«Вже другий рік ми організовуємо дітям велике свято безтурботного дитинства, яким воно насправді і повинно бути. Втім, через війну дитинство зараз сповнене тривоги і страху. У дітей майже немає можливостей для спілкування одне з одним. Організовуючи свято до Дня захисту дітей, ми хочемо дати їм те, чого війна їх позбавила», – розповів Микола Денисенко, організатор заходу.

«Ми намагаємось зробити дитинство наших дітей якомога щасливішим. В подальшому саме вони розбудовуватимуть Україну, тому це вкрай важливо», – Роман Тропін, організатор заходу.

За матеріалами ДніпроTV.