У Дніпрі два мікрорайони й кілька вулиць лишились без води: коли обіцяють відновити

Отключение воды 1920

У Дніпрі в середу, 10 серпня, сталося кілька аварійних відключень водопостачання на вулицях і в окремих мікрорайонах. У зв'язку з цим буде частково призупинено подачу води мешканцям та споживачам за деякими адресами.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на КП "Дніпроводоканал".

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на просп.Слобожанський,6 припинено водопостачання на просп.Слобожанський,2-14. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт з пер.Просторний,3 припинено водопостачання всього провулку Просторний. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт на вул.В.Дубініна,4 припинено водопостачання на вул.В.Дубініна,4,6,8. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул.Гур'ївська,45 припинено водопостачання ж/м Ігрень, сел.Одинківка. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

У зв'язку з проведенням аварійних робіт по вул.Донецьке шосе,124 припинено водопостачання по вул.Терещенківській,23-27, вул.Богомаза,186-204, пров.Крушельницької,5-18, вул.Донецьке шосе,104-110. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Комунальне підприємство "Дніпроводоканал" вибачається за тимчасові незручності і заздалегідь дякує за розуміння.

Раніше ми повідомляли, Як дніпрянам уберегтися від спеки?

У Дніпрі мешканці кількох вулиць залишилися без води.