У Дніпрі прапор України викладуть зі шматочків суші, щоб допомогти ЗСУ

MyCollages - 2022-10-18T183455.737

Незвичайна благодійна акція відбудеться у Дніпрі у п'ятницю, 21 жовтня, на Європейській площі у період 15:00-17:00. В рамках старту проекту "Місяць здоров'я BE HEALTHY FOR UKRAINE" учасники акції викладуть прапор України шматочками японської страви - суші, повідомляє Gorsovet.

Акція має назву "Прапор України з суші по-українськи". 5000 шматочків суші, з яких буде складений жовто-блакитний флаг, дніпряні та гості міста зможуть купити. А зібрані кошти будуть спрямовані на придбання квадракоптеру Mavic 3 Fly More Combo для військової розвідувальної частини А3449 та продуктів харчування українцям, які знаходяться в найгарячіших точках нашої області (м. Нікополь).

А вже наступного дня стартуватиме проект "Місяць здоров'я BE HEALTHY FOR UKRAINE". Кращі медичні центри та клініки, експерти в сфері здоров'я протягом місяця будуть надавати свої послуги та консультації, а певний відсоток від наданих послуг буде спрямовано на закупівлю обладнання та продуктів харчування. Свій пакет здоров'я та експерта можна буде обрати на сайті https://sport-health-city.com/festival.

Захід проходить за ініціативи ГО SPORT&HEALTH CITY та підтримки Дніпровської міської ради, Департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР, українська мережа онлайн-рестранів японської кухні Sushi Icons та BE HEALTHY FOOD. 

суши