У Дніпрі хлопчик за 10 років війни зібрав для ЗСУ більше 200 тонн вологих серветок

429671479_2048612522175267_2987517828097520178_n

Юний дніпрянин Олексій Суходол допомагає українським військовим з самого дитинства. Хлопчик вже 10 років збирає гроші і закуповує для ЗСУ вологі гігієнічні серветки. Про здобутки сина розповіла його мама Оксана Суходол, яка тривалий час теж активно волонтерить, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на її допис у Фейсбук.

 
Оксана розповіла про волонтерську діяльність сина не для того, щоб похвалитися своєю дитиною, а щоб довести йому, що він робить велику справу.

«Сьогодні моя дитина, що 10 років допомагає війську з гігієною (а два останні роки вкалує, як віл) прийшов засмучений.

«Ма, мої друзі сказали, що волонтерити вологими серветками це смішно».

«Ма, вони сказали, що це якась фігня, а не волонтерство – це ж не зброя, не дрони – це якісь серветки…і сміялися», – написала Оксана.
Жінка зробила допис на своїй сторінці у Фейсбук, щоб син побачив, яку користь приносить його робота, яка йде від щирого серця.

Публікація Оксани менше ніж за добу зібрала більше 2 тисяч вдячних лайків і майже тисячу коментарів від військових, волонтерів та пересічних українців, які дякують Олексію за його допомогу.

«Передай, що він робить дуже важливу справу! Що гігієна – то життя, і що без вологих серветок в армії ніяк! А тим, хто насміхається, рекомендую залізти у землянку і пожити там хоча б тиждень без води і можливості протерти руки та обличчя. Малий – великий молодець! Уклін йому і вам від 128 бригади ТРО», – написала Ганна Павлова.
«Керую Фондом. Маю багато підрозділів під опікою. І абсолютно всі просять вологі серветки! Це одна з тих речей, яка допомагає їм піклуватися про здоров’я.

А здоров’я важливіше за все!

Бо дрони та зброя самі не захистять, лише люди!

Ті, що критикують, най спробують хоча б по ящичку щотижня закупити та надіслати.

Величезний молодець! Пишаємось нашими свідомими діточками», – відмітила Оксана Волошина.

 

За матеріалами Наше Місто.