У Дніпрі майстер щодня ремонтує вагони метро, які з ним одного віку

maister7

Від нього залежить чи поїдуть поїзда у метро Дніпра. 30-річний Владислав Гуля – майстер депо, який  відповідає за справність електрообладнання, пневматики, механіки та акумуляторних батарей стареньких вагонів, які щодня везуть мешканців Дніпра. На його плечах – велике навантаження, адже фахівців у депо не вистачає, про це пише “Наше місто”.

 Лагодити рухомий склад Владислав починає з самого ранку. Його робочий день починається ще по дорозі на роботу, коли він сідає у метро на проспекті Свободи як пасажир.

Вже по дорозі я прислухаюся до роботи вагонів. Це навіть добре, тому що коли ти на лінії їдеш, маєш змогу слухати та дивитися на обладнання у процесі його роботи, то легше зрозуміти, яка несправність. Коли потяг стоїть у депо, то її складніше виявити, – розповідає майстер.


У вагонах метро – сотні контактів, які повинні у правильний момент зімкнутися та розімкнутися. Буває поломки важко виявити, особливо, якщо вони не явні. Для цього Владислав розробив кілька стендів, які імітують роботу потяга та допомагають у ремонті.

maister5

Продовження читайте за посиланням.