У Дніпрі на базі «Прозорого офісу» відкрили Центр підтримки бізнесу

48128002-7311-4E3C-A203-F7CC0BA5CC7E

У місті Дніпро, на Слобожанському проспекті, відкрили Центр підтримки бізнесу на базі «Прозорого офісу». Тепер всі, хто цікавиться веденням та розвитком власного бізнесу, можуть отримати безкоштовні консультації від професійних бізнес-експертів. Цей центр пропонує широкий спектр послуг, серед яких банківська галузь, маркетинг, галузь продажів, просування бізнесу, бухгалтерський облік, системний розвиток компаній та інші аспекти справедливого ведення бізнесу.

Крім того, у цьому центрі можна отримати інформаційну підтримку у сфері зайнятості. Таким чином, тепер усі підприємці та ті, хто тільки планують розпочати власний бізнес, можуть звертатися сюди для отримання необхідної допомоги та порад від досвідчених фахівців.

«Центр підтримки бізнесу — це осередок для комунікації з підприємцями. Тут вони можуть отримати додаткові знання, інформацію, зокрема й щодо різних грантових програм та проєктів для бізнесу. Бізнес-експерти, які консультують, також залучені в реалізації навчального курсу «Бізнес UA. New level» у рамках проєкту Dnipro&Relocate для бізнесу Дніпра, зокрема й релокованого до міста. Цей проєкт організований міською радою спільно з Агентством системного продажу Альони Сафонової в рамках реалізації гранту за Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Тож запрошуємо до центру підприємців. З радістю допоможемо», — підкреслила начальниця управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення ДМР Ірина Журавльова. 

Голова спілки підприємців Дніпропетровщини Олег Григоренко зазначив: «Вже давно плідно співпрацюємо з міською владою щодо підтримки та розвитку підприємницької діяльності у Дніпрі. Впевнений, що, звернувшись до цього центру, підприємці отримують вичерпну інформацію щодо ведення власної справи». 

До Центру підтримки бізнесу можуть звертатися представники релокованих підприємств або ті, хто лише розглядає можливість перевезення свого бізнесу до Дніпра. Цей Центр готовий надати їм консультації та координацію у цьому процесі.

Нещодавно директор Українського науково-дослідного інституту скла, Олександр Марічев, звернувся до Центру підтримки бізнесу у Дніпрі. Чоловік має намір релокувати своє підприємство з Костянтинівки до Дніпра, і він може отримати необхідні консультації та допомогу у цьому процесі від фахівців Центру.

«Поступово вже розпочали цей процес. Вже уклали договір оренди. Нині ж постала потреба у грантовій підтримці, аби фізично перевезти до Дніпра обладнання, архіви тощо. Тож звернулися до Центру підтримки бізнесу, аби проконсультуватися. Це дуже зручно, що є таке місце, де можна отримати інформацію щодо ведення бізнесу», - сказав Олександр Марічев.

У Центрі підтримки бізнесу було створено муніципальний мініковоркінг з чотирма робочими місцями. Це простір, де підприємці та представники релокованих підприємств можуть користуватися безкоштовною робочою зоною на певний період часу.

E2445376-0D14-4355-829B-33A87BBCF88B

CE21D8B3-2C33-4E5A-B450-EB46750C7EBF

02469AB1-341F-4A47-95CC-F07916F20548