У Дніпрі на Клочко-6 відкривається сквер та дитяче містечко

290704341_525613289235824_6134543391152091296_n

Вже цієї суботи о 18.00 відбудеться відкриття сквера і дитячого містечко на Янтарній у Дніпрі.

Про це повідомив нардеп Дмитро Кисилевський у Facebook, передає Горсовет.

Точну адресу не називаю, місцеві чудово знають, де це. Для дітей будуть працювати аніматори, а для сміливців, готових поекспериментувати із зовнішністю - аквагрим. Будівництво цього об’єкту почалося ще минулого року, і за планом мало бути завершене на початку весни. Війна змінила плани, бюджетні кошти були спрямовані на інші потреби. Але підрядник погодився закінчити роботи, не чекаючи отримання фінансування. За це йому велика вдячність. Роботи закінчено.
За нинішніх умов таке місце буде не просто не зайвим. Саме у цей воєнний період навіть важливіше, ніж будь-коли, мати можливість відволіктись прогулянкою і провести час із сім’єю на свіжому повітрі. Краса живить надію", - написав Кисилевський.

Крім того, о 19.00 на новому спортивному майданчику, розташованому поблизу скверу, відбудеться відкрите тренування від команди зірок воркауту Denis Minin і Gauranitay Shulika. Професійні атлети на власному прикладі продемонструють користь фізичних вправ для здоров’я.

Спортивний майданчик так само вдалось закінчити попри перепони військового часу", - додав депутат.

У разі повітряної тривоги всі активності у сквері та на спортмайданчику будуть припинені, людей запросять пройти в укриття.

Раніше ми повідомляли, Пінчуки продали на аукціоні скульптуру Джеффа Кунса "Balloon Monkey" за $11,5 млн: гроші підуть на гуманітарну допомогу Україні.