У Дніпрі на місцевих «Мальдівах» побудували замок

448856167_452813370875402_8562193085343662416_n-497x662

У нашому місті, яке розкинулося на двох берегах величної річки Дніпро, є чимало прекрасних місць для відпочинку. Деякі популярні, деякі – майже дикі, але це робить їх ще гарнішими і самобутнішими. Одне з таких місць є на правому березі Дніпра. Місцеві жителі називають його «наші Мальдіви» за схожість з цим райським куточком.

Цей пляж користується все більшою популярністю серед дніпрян і гостей міста, навіть незважаючи на заборону купання. Тут ніде яблуку впасти як у будні дні, так і вихідні, бо особливої альтернативи провести відпуску у людей в нинішніх умовах майже немає

Специфіка цього місця відпочинку в тому, що тут добувають пісок. Проте влітку роботи практично не ведуться, немає важкої техніки, робітників. Люди цим користуються і приходять на «Мальдіви» покупатися і позасмагати. Тут чиста і тепла вода, а з піском подобається возитися, як дітям, так і дорослим. На цих вихідних один з відпочивальників побудував на «Мальдівах» величезний замок з піску. Вийшов справжній шедевр пісочного мистецтва! Світлини замку розмістили у місцевих пабліках у соцмережах, пише «Наше місто» з посиланням на «Актив ж/м Парус (Дніпро)».

За матеріалами Наше Місто.