У Дніпрі на місці Троїцького ринку хочуть побудувати багатофункціональний комплекс з фонтанами

троицкий2

Грандіозний багатофункціональний комплекс може з'явитися у Дніпрі на місці Троїцького ринку. Проект забудови оприлюднив одий з його авторів Володимир Леміш, повідомляє Gorsovet.

троицкий8

Багатофункціональний центр має назву "Новотроїуький-комфорт-сіті. Він може бути розташований на перетині одного з основних транспортно-пішохідних маршрутів - вулиць Грушевського та Святослава Хороброго на місці існуючого Троїцького ринку.

Центр включає три житлові будинки, два 17-поверхові та один 20-поверховий, торгову галерею через дорогу по вул. Святослава Хороброго та паркування на 550 машино-місце. Загальна площа центру 55200 кв м, у т. ч. житлові будинки 35000 кв м, ТЦ 2300 кв м, підсобні та офісні приміщення 17900 кв м.

Стилобат утворює закриту зону з контрольованим виходом. На стилобаті представлені зони відпочинку, фонтан, спортивні та дитячі майданчики, а також цікавий краєвид із багаторічними рослинами. Таке зонування стилобату дозволяє отримати безпечне місце для комфортного життя, - написав у соцмережі один з авторів проекту.

троицкийтроицкий1троицкий2троицкий3троицкий5троицкий7троицкий4троицкий6тр

Нагадаємо, у Дніпрі чоловік з пістолетом захопив магазин та погрожував усіх вбити.