У Дніпрі на залізничному вокзалі відкрили унікальний простір для дітей "Спільно"

u_dnipri_zapratsiuvala_dytiacha_tochka_spilno

У Дніпрі відкрили дитячу точку Спільно UNICEF. Це простір, в якому проводять розважальні ігри, безплатні майстер-класи, спортивні та танцювальні заняття для дітей до 18 років. Також там планують надавати юридичну, медичну та психологічну допомогу людям, які постраждали від війни, пише «Наше місто».

Цікаві безкоштовні розваги та відпочинок у затишному наметі в самому центрі дніпровського вокзалу. Щодня на дітей тут чекають цікаві розваги, спортивні ігри, конкурси, розвиваючі майстер-класи, цікаві зустрічі та змістовне дозвілля.

Для наймолодших є пеленальний столик, безплатна водичка, чай, серветки, можливість підзарядити телефон чи планшет, зручні диванчики, зони для розваг та дуже багато розвиваючих ігор.

«Ми прифронтова область і наші діти дійсно потерпають від постійних обстрілів. І якщо буде таке місце, де вони зможуть перечекати і відволіктись від небезпеки, то це дуже круто. Зараз таких вже точок по Україні 5, там дуже раді, що Дніпро теж приєднується до цієї ініціативи», — зазначила під час відкриття дитячої точки “Спільно” заступниця начальника Дніпропетровської ОВА Надія Задорожна.
Адміністратори акцентують, що усе для дітей і батьків безплатно, але відповідальність за дітей несуть батьки, які не можуть залишати їх наодинці.

Окрім музичних і танцювальних розваг, спортивних та інтелектуальних ігор в точці «Спільно» надають безоплатні консультації щодо отримання гуманітарної допомоги, соціальних проєктів для батьків з дітьми, соціально-психологічної та юридичної підтримки.