У Дніпрі на ж/м Перемога підлітки перетворюють оновлений спортмайданчик у смітник: фото

mycollages-3

Нещодавно міська влада Дніпра відремонтувала спортивний майданчик за адресою проспект Героїв, 19, що на житловому масиві Перемога. Проте горе-спортсмени почали перетворювати його у смітник та збіговисько для місцевої безкультурщини. Пост-невдоволення в групі Соборний район (ж/м Перемога 1-6, Сокіл 1-2, Дніпро) написав місцевий житель Дмитро, передає “Наше місто”.

mycollages-1

За словами чоловіка, щовечора на майданчику збираються підлітки, які під час гри істерично волають, матюкаються та смітять. Та це ще не все. Ці горе-спортсмени свої людські потреби справляють під вікнами будинків, що навколо майданчика.

mycollages-2

На зауваження або не реагують, або хамлять.

“Я хотів би звернутися до батьків цих “найкращих” дітей у світі. Спробуйте пояснити своїм чадам, що біля спорт-майданчика живуть люди, старі, маленькі діти і просто ті, кому вранці вставати на роботу. Тому кричати як навіженим, не обов’язково, матюкатися на все горло – не обов’язково. Якщо приносять з собою чипси, напої тощо — то сміття треба викидати у смітник, а не біля майданчику”, – написав Дмитро.