У Дніпрі на ж/м Перемога підлітки перетворюють оновлений спортмайданчик у смітник: фото

Нещодавно міська влада Дніпра відремонтувала спортивний майданчик за адресою проспект Героїв, 19, що на житловому масиві Перемога. Проте горе-спортсмени почали перетворювати його у смітник та збіговисько для місцевої безкультурщини. Пост-невдоволення в групі Соборний район (ж/м Перемога 1-6, Сокіл 1-2, Дніпро) написав місцевий житель Дмитро, передає “Наше місто”.

За словами чоловіка, щовечора на майданчику збираються підлітки, які під час гри істерично волають, матюкаються та смітять. Та це ще не все. Ці горе-спортсмени свої людські потреби справляють під вікнами будинків, що навколо майданчика.

На зауваження або не реагують, або хамлять.

“Я хотів би звернутися до батьків цих “найкращих” дітей у світі. Спробуйте пояснити своїм чадам, що біля спорт-майданчика живуть люди, старі, маленькі діти і просто ті, кому вранці вставати на роботу. Тому кричати як навіженим, не обов’язково, матюкатися на все горло – не обов’язково. Якщо приносять з собою чипси, напої тощо — то сміття треба викидати у смітник, а не біля майданчику”, – написав Дмитро.