У Дніпрі насосні станції готові до критичних ситуацій

Насосні станції водовідведення у Дніпрі готові працювати у разі повного знеструмлення. Так 18 жовтня російські терористи завдали ракетного удару по об’єкту енергетичної інфраструктури у місті. Через це насосна станція була знеструмлена. Проте фахівці КП «Дніпроводоканал» впродовж 2 годин відновили електроживлення станції за допомогою дизельного генератора.

Про це повідомляє Gorsovet

На даний момент ми підстраховані на всі критичні випадки. У нас є великий запас дизельних генераторів. Потужність одного такого становить 275 кВт. Якщо цей генератор повністю залити пальним, то він пропрацює близько 9 годин. За необхідності паливо підвозиться, і генератор таким чином дасть можливість працювати станції на 75 % від своєї потужності», – зазначив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко. 

Зі свого боку начальник інспекції контролю за ремонтами експлуатаційних мереж КП «Дніпроводоканал» Сергій Ченчевич додав:

У нас є генератори як пересувні, так і стаціонарні. Останні вже розташовані на деяких обʼєктах та у повній готовності. Крім цього, ми відпрацювали алгоритм дій на практиці з нашими працівниками, кожен фахівець знає, як він буде діяти, де розташовані генератори та як розгорнути і увімкнути пересувні генератори. На кожній станції в нас є запас пального, якщо генераторам доведеться працювати тривалий час. Тож за критичної ситуації ми чітко знаємо, як діятимемо, аби забезпечити місто водою».

Раніше ми повідомляли, Філатов показав фото загиблої дівчини та відповів на реакцію міноборони росії щодо обстрілу АЗС у Дніпрі.

Cтало відомо про стан поранених під час ракетної атаки на АЗС Дніпра

Установлено особу другого загиблого від ракетного удару по Дніпру