У Дніпрі оглянули парки та сквери у Центральному районі

de_pohuliaty_u_dnipri_skver_ianhelia_skver_heroiv_ta_park_hloby

Дніпро налічує 16 парків та 14 скверів. Там – зони відпочинку, спортивні й дитячі майданчики. Для всіх відвідувачів – розваги на будь-який смак. Багато матусь з дітками, хтось гуляє з собаками, хтось просто йде отримати насолоду від цвітіння дерев і співу пташок. Журналісти «Нашого Міста» вирушили в кілька скверів у Центральному районі Дніпра та показали, що там є цікавого.

Першою локацією став сквер Янгеля. Він невеликий за площею та дуже затишний. Бо вмістив в себе – дитячий  і спортивний майданчики, плац для вигулу собак. А ще тут багато зелених насаджень.

Ідучи вниз по проспекту Олександра Поля можна зустріти сквер Героїв. Тут знаходиться унікальний «Парк ракет». Це місце часто призначають для зустрічей, бо його навряд чи сплутаєш із якимось іншим.

Ще одним цікавим та важливим місцем у Центральному районі є Алея загиблих військових та меморіальні плити з іменами загиблих героїв. В сквері також багато зелені й купа розваг для дітей – різноманітні атракціони, ігри, гойдалки та фонтан. 

На території скверу Героїв також знаходиться інклюзивний парк. Поки діти розважаються в різноманітних лабіринтах та на гойдалках  – батькам також є місце для відпочинку – тут багато лавок. Чисельні дерева захищають від сонця і спеки. Ще тут є спеціальне покриття замість асфальту.

Остання локація – парк Глоби. Тут завжди купа розваг для дітей  і величезна територія для простих прогулянок. Багато зелені та озеро з качками. Для всіх відвідувачів – розваги на будь-який смак. Тут завжди багато матусь з дітками, хтось гуляє з собаками, хтось просто йде отримати насолоду від цвітіння дерев і співу пташок.

Як виглядають парки та сквери – дивіться у нашому відео.



За матеріалами Наше Місто.