У Дніпрі оперативно ліквідували аварію у системі опалення Пункту незламності

IMG_20221231_130336_044

Як повідомляє Gorsovet з посиланням на сайт «Наше місто», у Пункті незламності у КЗО «СЗШ 46» Дніпровської міськради, який функціонує за адресою вул. Робоча, 75А, відбулася аварія у системі опалення. Після тримання заявки на гарячу лінію комунальники миттєво відреагували і виїхали, щоб її ліквідувати. Наразі вже все гаразд. Пункт працює і разі необхідності готовий приймати громадян.

Директор департаменту житлового господарства ДМР Владислав Грицай, який виїжджав на місце, щоб перевірити роботу аварійної служби, зазначив, що проблема повністю вирішена.

В одному з Пунктів незламності Чечелівського району трапилась аварія у системі опалення. Бри-гада міської аварійною служби прибула на виклик для ліквідації наслідків аварії та проведення ремонту. Було замінено ділянку трубопроводу та проведено профілактичні роботи на стояках центрального опалення у підвальному приміщенні школи. Тепер у підвальному приміщенні, де знаходиться Пункт незламності, буде сухо та тепло, - розповів він. 

IMG_20221231_130335_914

Також сьогодні директор департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Вла-дислав Грицай разом з аварійною бригадою виїжджав по заявці мешканців багатоквартирного будинку на житловому масиві Тополя-3. Люди звернулися з проханням провести ревізію елект-рощитової напередодні свята, адже у 16-поверхівці відсутнє газопостачання. Тому під час новорічних приготувань йде велике навантаження на електрику.

Спеціалісти аварійної служби оглянули електричні системи, провели налаштування та перевірили на предмет перепаду напруги. Будинок функціонує у штатному режимі, - сказано в повідомленні.

IMG_20221231_130336_063IMG_20221231_130335_743

Зазначимо, що міська аварійна служба працює 24/7, під час повітряної тривоги та у вихідні і святкові дні.

Мешканці можуть одразу звертатися як онлайн (https://hotline.dniprorada.gov.ua), так і за телефоном диспетчерської: 736-10-02.

За завданням міського голови Бориса Філатова комунальні служби забезпечені всією необхідною технікою та матеріалами. Це дозволяє швидко та якісно проводити будь-які ремонтні роботи на міських мережах водовідведення, водо-, та теплопостачання.