У Дніпрі пара наркоторговців збувала "товар", використовуючи сервіси доставки таксі

нарк2

У Дніпрі затримали причетних до збуту наркотиків 23-річного чоловіка та 25-річну жінку. Свій "товар" покупцям вони відправляли через сервіси доставки різних служб таксі. Водії не знали про вміст таких посилок. Підозрюваних затримали після чергового збуту наркотиків, повідомляє Gorsovet.

30 серпня оперативники спільно зі слідчими провели санкціонований обшук за місцем мешкання фігурантів. Під час слідчих заходів вони вилучили пістолет з ознаками переробки та набоями, корпус гранати РГД-5 з запалом УЗРГМ-2, предмет схожий на кастет, 20 сліп пакетів з кристалічною речовиною білого кольору, 30 розфасованих сліп пакетів з речовиною рослинного походження зеленого кольору, 4 сліп пакети з фрагментами грибів та електронні ваги. З автомобіля таксі поліцейські вилучили коробку, в якій знаходився пакет з «марихуаною», доставку якої замовили підозрювані, - йдеться у повідомленні Нацполіції Дніпропетровської області.

Обом фігурантам повідомили про підозру за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Також одному з фігурантів повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Тривають слідчі дії.

наркнарк1нарк3нарк4

 

Нагадаємо,