У Дніпрі пасажири зробили ввічливого водія тролейбуса зіркою соцмереж

MyCollages - 2022-10-14T181909.325

У Дніпрі водій тролейбуса Дмитро Будяновський підкорив своїх пасажирів, а ті зробили його зіркою соцмереж, написавши пост вдячності. Водій зустрічає і проводжає дніпрян посмішкою, дочекається кожного пасажира, який поспішає до салону. Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

До виходу на маршрут - щоденна рутинна процедура. Реєстрація і медогляд. Та цей дніпровський водій завжди усміхається, - розповідають його колеги.

Дуже дякую руководству, що саме мене преставили до нього працювати. Він дуже добрий, добряк, він сам по собі добряк. Він, коли бачить, як біжить похила людина, він обов’язково її дочекається, він не поїде і не закриє двері, і не поїде, - розповідає напарниця ввічливого водія Олена Черткова.

Дмитро Будяновський два роки керує тролейбусом. Чоловік зізнається: про кермо мріяв давно.

Ну, мені з дитинства подобалися автобуси, тролейбуси, теж катався. Спробував по депо покататися якийсь час. Ну, сподобалося, записався, навчився. Не жалкую, другий клас вже отримав, - сам Дмитро Будяновський.

Пасажирам ввічливі водії подобаються. Люди кажуть, вранці на роботу їдеш млявий, а коли водій бажає "гарного дня" - настрій покращується.

Побачити Дмитра Будяновського можна на 20-му маршруті: вулиця Європейська площа - лівий берег. П'ять днів на тиждень.

Нагадаємо, на залізничному вокзалі Дніпра встановлюють металошукачі.