У Дніпрі перед Новим роком різко зріс попит на живих кроликів

три кроліка

У Дніпрі продаж живих кроликів цими днями стає успішним бізнесом. Адже 2023 рік за китайським календарем  рік саме Кролика, або Кота. Тож придбати для подарунка дітям та друзям справжньго кролика зараз прагне багато дніпрян. Про це пише Gorsovet з посиланням на Дніпровську Панораму.

Можна, звичайно, купити, або зробити власноруч іграшку- кролика. Та невже її можна порвняти із живою істотою, яка стрибає, тримтить вухами і така м'яка й лагідна! Тим паче, можна легко знайти продавців символів року, як на ринці, так і в інтернеті.

У мене "забронювали" вже трьх чорних та одного рудого кроликів. Це багато за останні діва місяці. Раніше й даром не брали! Диво новорічне. - каже бабуся Мар яна, яка багато років розводить кроликів.

Переважно шукають саме декоративних кроликів. Вони маленькі, умішуються у кишені і, здається, невибагливі. Але саме їм потрібен спеціальний корм й догляд. Вони дуже ніжні істоти. Та якщо вже побачиш цих миляг, то відмовитися від покупки неможливо!

кролик у руці

Вартість такого подарунка від символічної однієї - до 4 000 гривень! Але, щоб побачити щасливі очи дитини, багато хто робить такий ризиковий крок.Тож хочеться вірити, що тваринка принесе щастя й вдачу у наступному році.

кролик декоративний

Раніше ми розповідали про те, коли школярі підуть на канікули